.
.
.
.
 
 
 
 

1. Promotiile prezentate pe pagina Red Friday pot fi revendicate exlcusiv incepand cu data de 13.11 intre orele 07:00 si 23:59.

2. Un jucator poate revendica o singura promotie din cele prezentate pe pagina de Red Friday, indiferent daca este un jucator nou inregistrat sau deja existent pe platforma.

3. Numarul ofertelor Red Friday este limitat si poate fi modificat in orice moment de catre Stanleybet Romania Online LTD.

4. Stanleybet Romania Online LTD nu va fi consierata responsabila pentru erori tehnice in afara controlului companiei care ar putea impiedica jucatorii sa acceseze promotiile de Red Friday.

5. In cazul in care exista erori tehnice ale platformei in timpul procesului de revendicare a oricarui bonus ne rezervam dreptul de a suspenda creditarea oricarui bonus pana la remedierea problemei.

6. Stanleybet Romania Online LTD isi rezerva dreptul de a limita sau refuza acordarea unor bonusuri la discretia sa absoluta.

7. Ofertele sunt valabile pentru o singura adresa de domiciliu/ device/ adresa IP/ cont de joc. In caz de activitati fraudulente, orice bonusul va fi anulat iar decizia societatii este finala.

8. Stanleybet Romania Online LTD isi rezerva dreptul de a schimba/ opri promotile Red Friday oricand, fara notificarea prealabila a jucatorilor.

9. Se aplica T&C generale Stanleybet.ro.

Suport live
Serviciul de asistență chat este disponibil zilnic în intervalul orar 08:00 - 00:00.
Ne poți contacta pe email la [email protected].