• Contul Meu
 • Cazino
 • Joc Responsabil
 • Depunere
 • Retragere
 • Pariuri
 • Contul Meu
 • Cazino
 • Joc Responsabil
 • Depunere
 • Retragere
 • Pariuri
Cum imi deschid cont la Stanleybet.ro?
Primul pas pentru a-ti inregistra un cont pe Stanleybet.ro este sa accesezi butonul “Inregistreaza-te” existent in dreapta sus a paginii de start. Imediat dupa accesarea acestuia, te rugam sa completezi cu atentie datele tale in campurile obligatorii si sa apesi butonul “Continua” existent in fiecare dintre cei trei pasi ai procesului de inregistrare.
Cum imi activez contul de jucator?
Imediat dupa finalizarea procesului de inregistrare, iti vom trimite un mail cu instructiuni suplimentare pentru activarea contului. Procesul de activare al contului Stanleybet.ro consta in:
• Validarea adresei de e-mail prin accesarea link-ului de validare;
• Trimiterea copiei electronice dupa actul de identitate: www.stanleybet.ro/form

Daca nu ai primit e-mailul de validare, te rugam sa intri si sa-ti verifici toate sectiunile adresei tale de e-mail (exemplu: Inbox, Spam, Junk). Nu uita ca pentru Asistenta Suplimentara, ne poti contacta printr-un e-mail la [email protected] .
Cum imi inchid contul Stanleybet.ro?
Iti poti inchide contul Stanleybet.ro oricand prin trimiterea unei solicitari pe mail la [email protected] Iti aducem la cunostinta ca datele tale personale nu vor fi sterse in cazul suspendarii temporare sau in cazul inchiderii contului. Acestea vor ramane stocate pana la expirarea termenului impus de legislatia in vigoare, daca este necesar pentru audit din partea autoritatilor romane competente.
Ce presupune “Verificarea Identitatii” sau KYC?
Stanleybet se angajeaza sa protejeze securitatea fiecarui cont Stanleybet.ro, motiv pentru care in momentul inregistrarii iti solicitam o copie a documentului de identitate care sa ateste autenticitatea contului tau. Iti aducem la cunostinta faptul ca ai la dispozitie 30 de zile din momentul realizarii primei depuneri pentru a ne trimite copia actului tau de identitate. In caz contrar, conform prevederilor legale, contul tau Stanleybet.ro va fi suspendat pana la finalizarea procedurii de verificare a identitatii contului tau.
De ce trebuie sa furnizez informatii personale in timpul inregistrarii?
Identificarea unui jucator este necesara, atat pentru a face o plata, cat si pentru a respecta prevederile legislatiei in vigoare. Este esential ca numele, prenumele si data nasterii sa fie corecte pentru ca acestea iti vor confirma varsta minima necesara pentru a te inregistra ca jucator. Vom tine legatura cu tine prin e-mail si te vom informa cu privire la promotiile speciale pe care ti le vom oferi.
Cum imi sunt protejate datele?
Stanleybet.ro asigura confidentialitatea datelor si tranzactiilor tuturor clientilor sai. In acest sens, te asiguram ca folosim ultimele tehnologii de securitate pentru a oferi protectie maxima datelor tale. Sistemele noastre codate si de securitate sunt supuse unor proceduri extrem de riguroase, tocmai pentru a minimiza impactul incidentelor de securitate.
Ce se intampla in cazul in care mi-am uitat parola?
Pentru a solicita o noua parola, te rugam sa accesezi sectiunea “Ai uitat parola” aflata in dreapta sus a paginii de start. Introdu apoi numele tau de utilizator si apasa butonul “Trimite parola”. Pentru a-ti recupera parola este necesar sa iti cunosti adresa de e-mail cu care ti-ai inregistrat contul Stanleybet.ro. Asadar, vei primi pe adresa de e-mail un link de resetare a parolei. Odata ce ai accesat acest link, te poti loga in contul tau Stanleybet.ro folosind numele de utilizator si o parola noua.
De asemenea, poti solicita resetarea parolei prin e-mail la [email protected] Te rugam sa ai in vedere ca pentru aceasta varianta este esential sa trimiti solicitarea de pe adresa cu care te-ai inregistrat in contul Stanleybet.ro . Colegii de la Suport iti vor trimite o parola temporara pe care tu va trebui sa o schimbi la prima logare.
Ce se intampla in cazul in care mi-am uitat numele de utilizator?
Numele de utilizator il vei gasi in mail-ul de confirmare al inregistrarii contului tau Stanleybet.ro . In cazul in care ai sters acest e-mail, te rugam sa ne trimiti de pe adresa de e-mail pe care ai folosit-o in procesul inregistrarii o solicitare prin care doresti sa ti se aduca la cunostinta numele tau de utilizator.
Pot sa ma loghez daca ma aflu in afara Romaniei?
Conform reglementarilor in vigoare, poti folosi contul Stanleybet.ro doar daca te afli pe teritoriul Romaniei.
Cum imi pot schimba numele de utilizator?
Numele de utilizator este unic si nu poate fi schimbat. Fiecare nume de utilizator poate fi inregistrat doar o singura data.

Limba