Politica editorială

Planul editorial pe care îl urmăm respectă câteva principii ferme, însă cel mai important este acela de a le oferi cititorilor noștri conținut de calitate, relevant pentru nevoile lor de informare. Temele în jurul cărora gravitează articolele noastre sunt știrile sportive de interes pentru playeri, dar creăm și resurse utile pentru jucătorii aflați la început de drum sau pentru cei care vor să-și perfecționeze tehnica. Acoperim atât zona de pariuri sportive, cât și zonele de slots și cazino.

În cazul editorialelor, partenerii noștri de dialog sunt persoane influente într-unul din domeniile menționate, expertiza lor fiind recunoscută cel puțin pe plan național.

Ne selectăm subiectele în funcție de relevanța subiectului pentru cititorii noștri, de contextul local, de nivelul de interes pe care subiectul îl generează în ‘piață’ și de exclusivitate. Bineînțeles, la toate acestea se adaugă și subiectivitatea echipei noastre editoriale, a cărei tușă îi adaugă personalitate conținutului nostru.

În ceea ce privește sursele noastre, ne procurăm informațiile în urma cercetării proprii, fie prin interviuri direct cu subiectul, fie prin consultarea mai multor surse externe ce prezintă încredere.