Top 10 cele mai populare jocuri de sloturi

Jocurile de sloturi au un farmec aparte și fascinează foarte mulți jucători. […]

Jocurile de sloturi au un farmec aparte și fascinează foarte mulți jucători. Sunt distractive, la îndemâna oricui și nu în ultimul rând, pot aduce câștiguri spectaculoase.

Iată un top 10 al celor mai populare jocuri care îți stau la dispoziție în casino-ul Stanleybet.ro:

1. Shining Crown (EGT)

 

Are multe calități prin care poate fi trecut în fruntea acestui top. Shining Crown e un joc cu fructe strălucitoare și atractive. De asemenea, conține simboluri precum 7 roșu și clopot aurit. Simbolul Wild este coroana, ceea ce dă și numele jocului.

Deși e un joc simplu, Shining Crown are o grafică foarte bună și un gameplay excelent.

Joacă ACUM Shining Crown

 

2. Burning Hot (EGT)

 

Extrem de popular și care se pliază pe gusturile multor jucători. Burning Hot este un joc cu fructe și șeptari, dar care are două simboluri scatter: un dolar și o stea. Grafica simplă îi dă un aspect clasic, iar gameplay-ul te aruncă într-un ritm rapid și încântător.

Joacă ACUM Burning Hot

 

3. 100 Super Hot (EGT)

 

Este jocul perfect pentru cei care preferă simplitatea și nu caută animații spectaculoase. Vei avea fructe care se vor învârti pe un fundal negru, ce scoate în evidență grafica excelentă.

Cu 100 de linii de plată, 100 Super Hot îți oferă o posibilitate fantastică de câștig.

Joacă ACUM 100 Super Hot

 

4. Sizzling Hot Deluxe (Novomatic)

 

Este jocul celor nostalgici după stilul clasic și cel care a făcut trecerea dintre trecut spre prezent.

Simbolurile care apar în Sizzling Hot Deluxe sunt fructe și cifre. Grafica și sunetul sunt tradiționale, iar simbolul scatter este steaua. Un joc pentru cei care se mulțumesc cu câștiguri mai mici, dar mai dese.

Joacă ACUM Sizzling Hot Deluxe

 

5. Lucky Lady’s Charm Deluxe (Novomatic)

 

Un joc cu 5 role și 10 linii de plată, Lucky Lady’s Charm Deluxe îți poate prevesti viitorul într-un bol de cristal. Este un joc complex, pentru cei care au imaginație. Bolul de cristal este simbolul scatter, în timp ce Lucky Lady este simbolul Wild.

Las-o pe Lucky Lady să-ți aducă noroc și să te îmbogățească!

Joacă ACUM Lucky Lady’s Charm Deluxe

 

6. Book of Ra Deluxe (Novomatic)

 

Având ca temă Egiptul Antic, Book of Ra Deluxe este o continuare a jocului original și te atrage într-o adevărată aventură. Tema este cea a unui explorator aflat în căutarea cărții secrete a lui Ra.

Cu simboluri precum statuia de aur a lui Isis, faraoni și scarabei și pe un fond sonor remarcabil, Book of Ra Deluxe încântă orice pasionat al jocurilor de slot.

Joacă ACUM Book of Ra Deluxe

7. Starburst (NetEnt)

 

Cel mai cunoscut joc dezvoltat de Netent, Starburst este un joc cu 10 linii de plată. Jocul are șapte simboluri diamant și simbolul wild, denumit „Starburst wild”. Nu se remarcă și la capitolul câștiguri de tip bonus sau speciale, acesta fiind punctul slab remarcat de jucători.

Totuși, Starburst rămâne unul dintre „grei” în acest clasament.

Joacă ACUM Starburst

 

8. Book of Dead (Play’n GO)

 

Este un joc cu 5 role și 10 linii de plată, cu o temă inspirată din Egiptul Antic și cultura lui. Jocul urmărește aventura exploratorului Rich Wild și beneficiază de o grafică impresionantă.

Simbolul carte este atât scatter, cât și Wild. Când acționează ca un Wild, înlocuiește orice simbol și ajută jucătorul să formeze o combinație câștigătoare.

Joacă ACUM Book of Dead

 

9. 40 Super Hot (EGT)

 

Un joc extrem de colorat, cu simboluri fructe și tradiționalii șeptari ca simbol Wild, în timp ce steaua e scatter-ul.

Jocul are 40 de linii de plată fixe și e perfect pentru cei pasionați de jocuri clasice cu fructe. Numele vine de la faptul că de fiecare dată când se obține un câștig, simbolurile iau foc.

Joacă ACUM 40 Super Hot

 

10. Flaming Hot (EGT)

 

Jocul are 5 role și 40 de linii de plată. Flaming Hot include cireșe, mere, pepeni, struguri, piersici și banane. Simbolurile clasice precum şeptari şi Bars aduc premii mari.

Un adevărat festin pentru cei care preferă jocurile cu fructe, simple și care pot aduce câștiguri spectaculoase.

Joacă ACUM Flaming Hot

 

Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “Top 10 cele mai populare jocuri de sloturi

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *