Scrie un pronostic la Finlanda – România și câștigă 50 lei pariu gratuit

Intră pe pagina de Facebook Stanleybet Romania și scrie în comentarii un […]

Intră pe pagina de Facebook Stanleybet Romania și scrie în comentarii un pronostic scor corect pentru meciul Finlanda – România. Dacă ghicești scorul corect, intri în tragerea la sorți pentru cele 5 premii a câte 50 lei pariu gratuit.

Termenii și condițiile:
1. Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook Stanleybet Romania si se adreseaza clientilor care au un cont activ pe Stanleybet.ro la data publicarii castigatorilor, indiferent de data crearii contului.
2. Pentru a participa la concurs, un jucator trebuie sa dea like postarii, follow paginii de Facebook Stanleybet Romania si sa scrie în comentarii un pronostic scor corect pentru meciul Finlanda – România, care se va juca pe 23 septembrie, de la ora 21:45. Se va lua in calcul un singur comentariu per participant.
3. Concursul se desfasoara pana pe 23 septembrie 2022, ora 21:45.
4. Se vor acorda 5 premii a cate 50 lei pariu gratuit. Cei 5 castigatori vor fi stabiliti prin tragere la sorti efectuata pe platforma random.org. In tragerea la sorti vor intra doar participantii care au ghicit scorul corect.
5. Premiile vor fi creditate in maximum 48 de ore de la anuntarea castigatorilor. Pentru a activa Pariul Gratuit, castigatorul trebuie sa acceseze sectiunea Promo -> Bonusuri Disponibile din contul sau si sa selecteze Pariul Gratuit.
6. Dupa selectarea Pariului Gratuit, acesta va fi disponibil direct in contul de joc in sectiunea “Sport – Pariurile mele Gratuite”, aflata in meniul din stanga paginii principale.
7. Castigurile obtinute din Pariurile Gratuite nu contin si miza.
8. Valoarea castigului din Pariul Gratuit trebuie rulata de 3 ori pe evenimente sportive pentru ca retragerea sa fie aprobata. Exemplu: pentru un Pariu Gratuit in valoare de 10 lei, jucatorul a castigat 30 Lei (fara miza), iar acesta trebuie sa ruleze 30×3 = 90 lei, inainte de a putea retrage fondurile.
9. Pariul Gratuit trebuie plasat in maxim 7 zile de la data alocarii. In caz contrar, acesta va fi anulat.
10. Pariurile inchise ca urmare a folosirii optiunii de Cash Out nu vor fi luate in considerare in calculul de rulaj al bonusului.
11. In cazul in care Pariul Gratuit a fost plasat pe un eveniment care a fost anulat, sau caruia i s-a schimbat cota, aceasta devenind 1.00, Pariul Gratuit va fi considerat pierdut.
12. Plasarea de pariuri contradictorii, precum si practicile de joc incorect, atrag dupa sine anularea bonusului, pariurilor, cat si a eventualelor castiguri.
13. Oferta este valabila pentru o singura adresa de domiciliu/ device/ adresa IP/ cont de joc. In caz de activitati fraudulente, castigurile obtinute pe pariuri cu cota marita vor fi anulate. Deciziile Stanleybet sunt finale.
14. Stanleybet.ro isi rezerva dreptul de a schimba/ opri prezenta promotie oricand, fara notificarea prealabila a jucatorilor.
15. Se aplica T&C generale Stanleybet.ro

 

Nu exista comentarii pentru “Scrie un pronostic la Finlanda – România și câștigă 50 lei pariu gratuit

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.