România în calificările Fed Cup 2020

Fed Cup 2020 este a 58-a ediție a celei mai importante competiții […]

Fed Cup 2020 este a 58-a ediție a celei mai importante competiții între echipe naționale feminine de tenis.

Formatul din acest an este diferit față de edițiile precedente, având turneul final cu 12 echipe și va avea loc la Budapesta, în perioada 14-19 aprilie 2020. Partidele urmează să se desfășoare pe zgură, iar premiile totale se ridică la valoarea de 18 milioane de dolari. În ciuda sumelor uriașe puse la bătaie, schimbările aduse în acest an nu au fost primite cu brațele deschise de către toate sportivele, printre principalii critici evidențiindu-se Simona Halep, care a decis să nu mai joace în actualul format.

 

În lipsa Simonei, Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, a selectat cinci alte jucătoare pentru intâlnirea cu Rusia din Grupa Mondială, ce va avea loc în zilele de 7 și 8 februarie 2020, în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca: Ana Bogdan, Irina Bara, Gabriela Ruse, Raluca Olaru si Jaqueline Cristian. Dacă din echipa noastră lipsesc cele mai sonore nume ale tenisului românesc, Rusia, în schimb, vine la Cluj cu jucătoarele de vârf, selectate de Igor Andreev, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a Rusiei: Ekaterina Alexandrova (locul 28 WTA, câștigătoare anul acesta la Shenzhen), Anastasia Pavlyuchenkova (locul 30 WTA și ajunsă în sferturile de finală de la AO 2020), Veronika Kudermetova (locul 40 WTA), Svetlana Kuznetsova (locul 53 WTA) si Anna Kalinskaya (locul 109 WTA).

 

Întâlnirea dintre România și Rusia poate fi urmărită live vineri, de la ora 16:00, și sâmbătă, de la ora 14:00, pe Digi Sport 1 si Telekom Sport 1. Pe Stanleybet ai 20% extra câștig dacă pariezi live pe orice meci din cadrul competiției Fed Cup 2020! Detalii aici.

 

Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “România în calificările Fed Cup 2020

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *