Megajackpot – câștiguri nonstop, oriunde și oricând

Într-un an de Megajackpot și după 2.421.718,9 lei acordați în agențiile din […]

Într-un an de Megajackpot și după 2.421.718,9 lei acordați în agențiile din Bucuresti si Ilfov, pentru toate cele 185 de premii acordate, a sosit momentul să le dam clientilor și mai mult, astfel aducem modificări masive pentru ca frecvența câștigurilor să fie mai ridicată, sumele la fel de mari, însă șanele tale de câștig să crescă simțitor. Nu ne-au ajuns doar 185 de clienți fericiți pe miză minima, acum vrem ca bucureștenii care trec pragul agențiilor Stanleybet să aibă șanse înzecite de a câștiga până la 15 000 lei cu doar 2 lei băgați în aparat.

Mai mult dedcât atât, îți asigurăm transportul cu CleverGo pentru ca distracția să continue la orice oră din zi sau din noapte, în sălile noastre de jocuri nonstop din Drumul Taberei 32 și Ghencea 34.

Ca să nu ne mai lugim, tu trebui să reții că:

  • Megjackpotul este mereu în plaja de câștig (pornește de la 10 000, nu de la 5 000 ca până acum și poate fi acordat oricând)
  • Dacă agenția trebui să se închidă, dart u ești sigur că următoarele bet-uri îți vor aduce Megajackpotul, îți asigurăm transportul prin CleverGo la una dintre cele doua Săli de joc Stanleybet – Drumul Taberei 32 si Bulevardul Ghencea 34.
  • Dacă până acum megajackpotul se acorda aproximativ o dată la două zile, acum el poate fi acordat chiar și de mai multe ori pe zi.
  • Poți să câștigi la orice apparat. Megajackpotul leagă peste 500 de aparate din 120 de agenții din Bucuresti si Ilfov

 

Dupa extinderea proiectului și în zona de Sud-Vest a țării și scoaterea plafonului minim de acordare în București, Megajackpotul va mai trece printr-o schimbare care cu siguranță te va încâmta și îți va aduce și mai multe câștiguri decât ai sperat până acum, deci ține aproape! Revenim în scurt timp cu detalii!

Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “Megajackpot – câștiguri nonstop, oriunde și oricând

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *