Începe Europa League! ⚽ CFR Cluj joacă astăzi contra Lazio

Astăzi începe Europa League, faza grupelor. Competiția a doua ca importanță organizată […]

Astăzi începe Europa League, faza grupelor. Competiția a doua ca importanță organizată de UEFA, după Champions League, este anul acesta la ediția cu numărul 48, iar trofeul va fi acordat la Gdansk, Polonia locul unde a început cel de-al doilea Război Mondial, la o distanță de fix 80 de ani de finala EL 19-20.

Nu mai puțin de 213 echipe din cele 55 țări membre în UEFA au început traseul către marea finală. Dintre acestea, doar 48 echipe au ajuns în faza grupelor. Aceste 48 de echipe sunt împărțite în 12 grupe de câte 4. Primele 2 din clasament se vor califica în șaisprezecimile de finală unde li se vor alătura 8 echipe clasate pe locul 3 în Liga Campionilor.

Favoritele de anul acesta sunt Arsenal și Manchester United, urmate de Sevilla și AS Roma, însă avem și o echipa românească care va juca chiar în această seară. CFR Cluj, campioana României va disputa primul meci al grupelor împotriva celor de la Lazio, favorită la câștigarea grupei E. Din aceeași grupă mai fac parte Celtic și Rennes.

CFR Cluj revine, după șapte ani, în grupele unei competiții europene. Ardelenii au jucat toată vara în preliminarii și a fost aproape de a-și îndeplini marele vis.

În agențiile Stanleybet am pregătit mega cote pentru ca oricine vine să poată să trăiască experiența Europa League și să aibă parte și de câștiguri mai mari decât se așteptau.

Și pentru aceasta competiție pregătim zilnic o selecție specială de pariu pe un eveniment dedicat la care cota explodează!

Haideți să trăim împreună bucuria fotbalului și să ținem pumnii CFR-ului în meciurile din grupe, și sperăm că și mai departe!

Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “Începe Europa League! ⚽ CFR Cluj joacă astăzi contra Lazio

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *