Cum a apărut darts-ul și ce poți paria pe Stanleybet.ro

Se spune că darts-ul a fost a fost creat în perioada medievală. […]

Se spune că darts-ul a fost a fost creat în perioada medievală.

 

Între bătălii, soldații se provocau aruncând mici săgeți către o țintă reprezentată de trunchiul unui copac. Inelele lemnului și crăpăturile apărute din cauza uscării creau ceva asemănător unei table moderne de darts. În acele vremuri, jocul era chiar foarte popular, pentru că reprezenta o modalitate foarte eficientă prin care soldații își antrenau precizia.

Regelui Angliei, Henric al VIII-lea, i-ar fi fost oferit ca dar un set de darts.

Pe măsură ce a crescut în popularitate, jocul a devenit unul controversat. Mulți l-au considerat un joc de noroc mai degrabă decât unul de îndemânare. În 1908, într-o sală de judecată din Scoția s-a decis ca darts-ul să fie interzis. Dar a fost o măsură la care s-a renunțat curând.

În zilele noastre, darts-ul este extrem de popular în Anglia, unde sunt milioane de jucători și mii de cluburi. De asemenea, jocul are mulți pasionați și în Germania, Olanda și țările scandinave. Dar darts-ul a cucerit și Statele Unite, unde milioane de oameni practică acest joc săptămânal.

Pariază pe darts

Cum era de așteptat, un joc atât de popular a creat și competiții importante. Iar Stanleybet.ro îți oferă cote atractive și multe opțiuni de pariere.

În această perioadă sunt multe competiții de darts pe care poți paria. CLICK AICI pentru toate meciurile și cotele

 

Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “Cum a apărut darts-ul și ce poți paria pe Stanleybet.ro

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *