Concurs Instagram. Câștigă 30 de rotiri gratuite la Halloween

Descoperă pisica diferită și câștigă 30 de rotiri gratuite la jocul Halloween! […]

Descoperă pisica diferită și câștigă 30 de rotiri gratuite la jocul Halloween! Participă la concurs pe pagina de Instagram Stanleybet Romania!

 

Termeni și condiții:

1. Concursul se desfasoara pe pagina de Instagram Stanleybet Romania si se adreseaza clientilor care au un cont activ pe Stanleybet.ro la data publicarii castigatorilor, indiferent de data crearii contului.
2. Concursul e valabil pana marti, 1 noiembrie 2022, ora 23:59. Fiecare jucator poate scrie un singur mesaj in postarea de concurs si intra in tragerea la sorti daca a raspuns corect la intrebarea „Ce pisică din imagine e diferită?”.
3. Vor fi premiati cu cate 30 de rotiri gratuite la jocul „Halloween” cinci participanti care au raspuns corect la intrebare si care au dat follow paginii de Instagram Stanleybet Romania. Cei cinci castigatori ai concursului vor fi alesi prin tragere la sorti efectuata pe www.random.org. Rotirile gratuite vor fi acordate in maximum 48 de ore de la anuntarea castigatorilor.
4. Pentru a activa Rotirile Gratuite, jucatorul trebuie sa acceseze sectiunea Promo -> Bonusuri Disponibile din contul sau, sa selecteze cele 30 de Rotiri Gratuite, iar apoi sa intre pe jocul specificat in promotie: Halloween.
5. Rotirile Gratuite pot fi accesate fara depunere, exclusiv pentru jocul de casino indicat in promotie.
6. Rotirile Gratuite sunt disponibile atat pe interfata desktop cat si pe mobil.
7. Rotirile Gratuite sunt valabile 3 zile de la data alocarii. La sfarsitul acestei perioade, rundele neutilizate sau castigurile in asteptare provenite din acestea vor fi deduse automat din contul jucatorului.
8. Valoarea maxima ce poate fi castigata si retrasa din Rotirile Gratuite fara depunere este de 200 de lei. Daca jucatorul continua sa joace castigurile obtinute din Rotirile Gratuite, depasind valoarea mentionata, suma care depaseste 200 lei va fi corectata manual de catre Stanleybet.ro. Suma corectata nu va fi adaugata inapoi in contul jucatorului.
9. Toate castigurile obtinute din rotirile gratuite sunt considerate bani reali si se pot retrage oricand, fara conditii de rulaj, cu respectarea politicii de „Depuneri si Retrageri”. Pentru a putea initia o retragere, in cazul in care nu a fost deja inregistrata o metoda de plata, jucatorul va trebui sa faca acest lucru printr-o depunere de cel putin 20 de lei.
10. Oferta este valabila pentru o singura adresa de domiciliu/ device/ adresa IP/ cont de joc. In caz de activitati fraudulente, bonusul va fi anulat iar decizia societatii este finala.
11. Stanleybet.ro isi rezerva dreptul de a schimba/ opri prezenta promotie oricand, fara notificarea prealabila a jucatorilor.
12. Se aplica T&C generale Stanleybet.ro.

 

Nu exista comentarii pentru “Concurs Instagram. Câștigă 30 de rotiri gratuite la Halloween

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.