Concurs. Câștigă 20 lei pariu gratuit cu meciul CFR Cluj – FCSB

Stanleybet.ro premiază cu 20 lei pariu gratuit 5 jucători la un concurs […]

Stanleybet.ro premiază cu 20 lei pariu gratuit 5 jucători la un concurs care se desfășoară pe pagina de Facebook Stanleybet Romania!

Ca să partici la concurs, trebuie să ai cont activ pe Stanleybet.ro, să dai like postării și să scrii un pronostic scor corect la meciul CFR Cluj – FCSB.

Concursul se desfășoară azi, 29 august 2021, până la ora 20:59.

Termenii și condițiile:

1. Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook Stanleybet.ro si se adreseaza exclusiv clientilor care au un cont activ pe Stanleybet.ro.
2. Pentru a participa la concurs, un jucator trebuie sa dea like postarii si sa scrie in comentarii un pronostic scor corect la meciul CFR Cluj – FCSB. (exemplu: 1-0, 0-0, 0-1 etc). Un participant nu poate oferi mai mult de un pronostic la acest concurs.
3. Concursul se desfășoară azi, 29 august 2021, până la ora 20:59.
4. Se vor acorda cinci premii de cate 20 lei pariu gratuit pentru cinci participanti care au ghicit scorul corect la meciul CFR Cluj – FCSB. Daca vor fi mai mult de 5 participanti care au ghicit scorul corect, cei 5 castigatori se vor stabili prin tragere la sorti efectuata pe platforma pe www.random.org.
5. Premiile vor fi creditate in maximum 48 de ore de la incheierea concursului. Pentru a activa Pariul Gratuit, castigatorul trebuie sa acceseze sectiunea Promo -> Bonusuri Disponibile din contul sau si sa selecteze Pariul Gratuit in valoare de 20 lei.
6. Dupa selectarea Pariului Gratuit, acesta va fi disponibil direct in contul de joc in sectiunea “Sport – Pariurile mele Gratuite”, aflata in meniul din stanga paginii principale.
7. Castigurile obtinute din Pariurile Gratuite nu contin si miza.
8. Valoarea castigului din Pariul Gratuit trebuie rulata de 3 ori pe evenimente sportive pentru ca retragerea sa fie aprobata. Exemplu: pentru un Pariu Gratuit in valoare de 10 lei, jucatorul a castigat 30 Lei (fara miza), iar acesta trebuie sa ruleze 30×3 = 90 lei, inainte de a putea retrage fondurile.
9. Pariul Gratuit trebuie plasat in maxim 7 zile de la data alocarii. In caz contrar, acesta va fi anulat.
10. Pariurile inchise ca urmare a folosirii optiunii de Cash Out nu vor fi luate in considerare in calculul de rulaj al bonusului.
11. Plasarea de pariuri contradictorii, precum si practicile de joc incorect, atrag dupa sine anularea bonusului, pariurilor, cat si a eventualelor castiguri.
12. Oferta este valabila pentru o singura adresa de domiciliu/ device/ adresa IP/ cont de joc. In caz de activitati fraudulente, castigurile obtinute pe pariuri cu cota marita vor fi anulate. Deciziile Stanleybet
sunt finale.
13. Stanleybet.ro isi rezerva dreptul de a schimba/ opri prezenta promotie oricand, fara notificarea prealabila a jucatorilor.
14. Se aplica T&C generale Stanleybet.ro

 

 

Nu exista comentarii pentru “Concurs. Câștigă 20 lei pariu gratuit cu meciul CFR Cluj – FCSB

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.