Cinci femei celebre pasionate de pariuri

Industria de pariuri e recunoscută ca fiind aproape exclusiv a bărbaților, dar […]

Industria de pariuri e recunoscută ca fiind aproape exclusiv a bărbaților, dar adevărul este că sunt și femei pasionate de acest domeniu. Și de ce nu ar fi?

 

Pentru a demonstra că femeile pot rivaliza cu bărbații în aproape orice activitate, vă prezentăm 5 femei celebre care au fost sau încă sunt pasionate de pariuri:

1. Shannon Elizabeth Fadal

 

Este o cunoscută actriță, producător și model care și-a ales o carieră secundară de jucătoare profesionistă de poker.

A devenit faimoasă cu rolul avut în filmul American Pie, iar din poker a câștigat până acum 235.866 dolari.

 

2. Alice Ivers Duffield Tubbs Huckert

 

Cunoscută ca “Poker Alice” și devenită văduvă de 3 ori, a fost o mare pasionată de pariuri în același timp cu activitatea de contrabandă și deținătoare de bordel.

Născută în 1851, Alice a câștigat mulți bani din concursuri de poker, pe care ulterior i-a investit în afaceri ilegale. E cunoscut faptul că Alice le cerea fetelor care lucrau în bordelurile sale să-și ia liber duminica, din motive religioase.

Atunci când un grup de soldați au făcut scandal într-un bordel deținut de ea, Alice a luat imediat inițiativă: i-a atacat cu pistolul, unul dintre soldați fiind ucis, iar altul rănit grav. A fost arestată, dar apoi achitată pentru legitimă apărare.

 

3. Gladys Knight

 

Este o cântăreață americană câștigătoare a 7 premii Grammy. Cariera sa a fost la apogeu în anii ’60-’70, perioadă în care a activat și ca actriță de succes în filme precum Hollywood Homicide, I Can Do Bad All by Myself, Twenty Bucks, Pipe Dreams, Unbeatable Harold.

Gladys Knight a dezvăluit în cartea sa biografică faptul că a fost dependentă de pariuri sportive și baccarat aproape 10 ani.

 

4. Pamela Anderson

 

Cunoscută în prezent oriunde pe glob, modelul Pamela Anderson a devenit celebră odată cu rolul avut în serialul Baywatch.

Nu a fost la fel de norocoasă în Las Vegas, unde a „reușit” să piardă 250.000 de dolari într-o singură noapte! Dar norocul său a fost un bărbat care s-a oferit să-i șteargă datoria pe loc.

„Mi-am acoperit datoria de la poker prin favoruri sexuale și m-am îndrăgostit. Este atât de romantic”, a mărturisit celebra actriță.

 

5. Lottie Deno

 

O altă pasionată de pariuri din Vestul Sălbatic, Lottie Deno n-a fost atât de dură precum “Poker Alice”, dar fără îndoială, a fost o jucătoare foarte abilă. Supranumită Regina Poker-ului, a câștigat o mică avere din pariuri, apoi s-a retras și a trăit o viață liniștită până la 89 de ani.

Dacă femeile pasionate de pariuri vor o persoană pe care să o ia drept model, Lottie Deno e un exemplu mult mai bun decât Pamela Anderson sau Poker Alice. Așa cum spunea un filozof: „Fii întotdeauna tu însuți, exprimă-te așa cum ești, ai încredere în tine și nu te duce să cauți o persoană de succes pe care să o imiți”.

 

Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “Cinci femei celebre pasionate de pariuri

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *