Recomandat

Bilet-minune la Petroșani! 140.439 lei, câștigați cu miză de 10 lei!

Știți vorba: „Ce-a lovit-o ăsta!”? Se potrivește perfect în cazul unui jucător […]

Știți vorba: „Ce-a lovit-o ăsta!”? Se potrivește perfect în cazul unui jucător Stanleybet din Petroșani, care a jucat în agenție un bilet cu 10 lei și a câștigat 140.439 lei.

 

A câștigat 140.439 lei cu un singur bilet pe care a mizat doar 10 lei… Da, pare o adevărată minune.

Cum a fost posibil?

Colegii noștri care i-au înmânat suma de bani au stat de vorbă cu fericitul câștigător.

Am stat vreo 4 ore noaptea să fac biletul, iar a doua zi am mai stat vreo 3 ore să-l recalculez„, ne-a povestit jucătorul care a avut o inspirație divină.

A ales 7 meciuri care i-au adus o cotă totală de 13.171!

Evident, a mers pe surprize, pentru a beneficia de cote mari. A ales că Porto o învinge pe Juventus, că Sevilla și Dortmund înscriu în prima repriză, Everton înscrie în prima repriză cu Manchester City, Levante înscrie în prima repriză cu Atletico, 1 solist la Waasland – Eupen și Winterthur – Basel.

Eu când pariez, mă uit mai întâi pe meciurile din coada listei, nu pe primele din ofertă. Nu am o anumită strategie, dar le calculez: clasament, ultimele meciuri, jucători etc„, ne-a explicat petroșăneanul.

 

Nebunie la Heerenveen

Cireașa de pe tort a fost meciul dintre Heerenveen și Feyenoord. Oaspeții conduceau cu 3-1 în minutul 61, iar pe bilet avea victorie gazde. Heerenveen a revenit miraculos, cu 3 goluri înscrise în minutele 81, 86 și 88.

Adrenalina a fost maximă pentru câștigătorul Stanleybet: „Am văzut că era în avantaj Feyenoord, apoi am auzit notificările pe telefon cu 3 goluri. Toate cu goluri Heerenveen„.

În final, ne-a mai făcut două mărturisiri: „Cea mai mare sumă pe care am mai câștigat-o până acum la pariuri a fost de 20.000 de lei.

Cu banii câștigați acum, voi încerca să-mi salvez afacerea pe care am cam pierdut-o în urmă cu vreo 2 ani„.

Cum ar putea spera și alți jucători la un astfel de câștig? „Să fie perseverenți”, e sfatul celui care a uimit recent lumea pasionaților de pariuri.

Nu exista comentarii pentru “Bilet-minune la Petroșani! 140.439 lei, câștigați cu miză de 10 lei!

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.