Câștigătorul Jackpot-ului de 110.911 lei și-a încasat premiul din partea echipei Stanleybet!

George, din localitatea Bocșa (Caraș Severin), a devenit cel mai fericit jucător […]

George, din localitatea Bocșa (Caraș Severin), a devenit cel mai fericit jucător în casino-ul Stanleybet.ro.

Pasionat de sloturi, dar și de pariuri sportive, George a dat lovitura cu Jackpot Cards, la jocul Burning Hot și a câștigat nu mai puțin de 110.911 lei! Pentru această performanță, a fost premiat în una din agențiile Stanleybet din Reșița.

Jucătorul de 32 de ani și-a făcut deja planul: cu banii încasați, intenționează să-și cumpere un apartament în Reșița.

Fericitul câștigător ne-a mărturisit că jocul său preferat de sloturi este Shining Crown și că e pasionat și de pariurile sportive. „Chiar dacă am câștigat Jackpot-ul la Burning Hot, jocul meu preferat rămâne Shining Crown. Îmi place și cashout-ul de la Stanleybet.ro pentru că e unul care oferă avantaje jucătorilor” , a spus George către echipa Stanleybet care l-a felicitat și i-a acordat premiul.

Un astfel de câștig este la îndemâna oricui, pentru că poate fi câștigat cu orice miză la jocurile care intră în categoria Jackpot Cards, de la EGT.

 

Ce este Jackpot Cards
Este un jackpot tip mystery cu patru niveluri, fiecare fiind ilustrat cu o culoare de cărți de joc. Bonusul Jackpot Cards Mystery este declanșat la întâmplare, după ce un joc individual se încheie și toate câștigurile sunt colectate.

Odată ajuns în acest punct, jucătorul selectează din cele 12 cărți dispuse cu fața în jos până când dezvăluie 3 simboluri de aceeași culoare. Câștigul acordat va fi în funcție de nivelul culorii dezvăluite, iar valoarea bonusului corespunde sumei acumulate în momentul în care apare ultimul simbol de aceeași culoare.

Descoperă jocurile participante și alte detalii despre Jackpot-uri

 

Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “Câștigătorul Jackpot-ului de 110.911 lei și-a încasat premiul din partea echipei Stanleybet!

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *