Recomandat

A câștigat 215.378,36 lei pe un bilet cu patru meciuri

Doar cu aceste patru meciuri pariorul a strâns o cotă totală de 113.07 și a primit câștigul la virgulă la nici 48 ore distanță.

Cel mai inspirat bilet la pariuri de luna aceasta a fost pus duminică, la Galați, acolo unde un parior a câștigat aproximativ două miliarde de lei vechi mizând 2000 lei pe doar patru meciuri.

Pariorul și-a pus toată încrederea în primele ligi din Danemarca, Elveția, Olanda și Republica Cehă, indicând ca rezultat final X (remiză) pentru primele trei, și mizând pe victoria Slavia Praga pentru ultimul meci de pe bilet. Se pare că echipa jucătorului român, Nicolae Stanciu, a ținut cu gălățeanul care miza pe victoria lui echipei lui Stanciu la câteva mii de km depărtare. Doar cu aceste patru meciuri pariorul a strâns o cotă totală de 113.07 și a primit câștigul la virgulă la nici 48 ore distanță.

Primul său bilet la Stanleybet – primul mega câștig la pariuri: ”De obicei joc la o altă casă de pariuri, dar am decis ca duminică să intru în Stanleybet pentru că era mai aproape de casă, iar cotele sunt competitive, așa am ajuns că prind potul cel mare”, a declarat gălățeanul.

Mai mult decât atât, deși nu pariază zilnic, atunci când o face, pariază doar pe meciurile de care este sigur și își pune toată baza pe inspirația lui care de data asta a fost una iesită din comun.

Provenind dintr-o familie de oameni simpli, de la țară, și ajuns inginer, câștigătorul spune că pasiunea pentru cote și  pariuri a venit după o perioadă în care a jucat fotbal din poarta unei echipe din liga a 3a, tocmai de aceea, suvenirul pe care l-a primit de la Stanleybet, o mânușă originală cu semnătura lui Helmunt Duckadam a fost a doua bucurie după cele două miliarde încasate la virgulă.

Tweet 20
fb-share-icon20

Comentarii pentru “A câștigat 215.378,36 lei pe un bilet cu patru meciuri

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *