⚽ Începe UEFA Champions League! Care e favorita ta?

UEFA Champions League faza grupelor este primită cu mega cote în agențiile […]

UEFA Champions League faza grupelor este primită cu mega cote în agențiile Stanleybet! Pregătim o serie de cote explozive pentru evenimentele din UCL pentru mega câștiguri și adrenalină cât cuprinde!

Prima etapă din grupe începe astăzi, 17 septembrie, în care echipe de tradiție vor sta față în față pentru a ne oferi un spectacol fotbalistic extraordinar. În această seară avem de ales dintre confruntările ce le pun față în față pe ⚽Dortmund și Barcelona, ⚽Chelsea și Valencia, ⚽Napoli vs Liverpool și alte încă cinci meciuri la cel mai înalt nivel.

Mai mult, pentru ca meciul zilei, Dortmund și Barcelona, să fie și mai interesant de privit, el va fi arbitrat de către românul Ovidiu Hațegan.

În cea mai înaltă ligă a Europei vor juca în acest sezon și cinci romani care și-au demonstrat calitățile de fotbaliști. Florin Andone va juca în lotul celor de la Galatasaray, Ciprian Tătărușanu este în poarta francezilor de la Lyon, fiul legendarului Gheorghe Hagi, Ianis Hagi, are ocazia ca la doar 21 de ani să joace în Champions League în lotul belgienilor de la Genk călcând pe urmele tatălui sau, Slavia Praga se va bucura de talentul lui Nicolae Stanciu și Răzvan Marin joacă pentru Ajax la maximul său de forță.

La exact 15 ani distanță de finala magică dintre Milan și Liverpool, atunci când Liverpool a câștigat trofeul reușind cea mai spectaculoasă întoarcere de rezultat de la 3-0 la 3-3, urmat de lovituri de departajare care i-au facut campioni, ultimul act din acest sezon al Champions League se întoarce la Istanbul.

Cele mai tari meciuri din UEFA Champions League pregătesc clienților Stanleybet o explozie de cote care le va aduce mega câștiguri, în funcție de inspirația pe care o au înainte de a plasa pariul.

Așadar, ne așteaptă o săptămână de foc. Tu ți-ai ales deja favorita?
Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “⚽ Începe UEFA Champions League! Care e favorita ta?

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *