Depuneri și retrageri din agenții

O metodă foarte practică prin care poți intra în posesia banilor cu doar o vizită în agenție. Poți face depuneri și retrageri de oriunde, fără cont bancar.

Știi ce e cel mai tare atunci când vrei să joci online dar nu vrei să te încurci cu carduri bancare, tranzacții și altele? Că la Stanleybet poți depune bani în contul tău de joc de pe platforma Stanleybet.ro direct din agențiile Stanleybet. Tot de acolo îți poți retrage și sumele câștigate în online, fără a mai aștepta tranzacția băncii, iar banii pot ajunge la tine chiar la câteva minute după ce pariul tău a ieșit câștigător.

 

Ce trebuie să faci pentru a depune bani în contul tău de joc?

Mergi în agenție cu buletinul, dă-i operatorului suma pe care vrei să o depui și el îți va confirma identitatea și îți va încărca contul de joc.

 

Ce trebuie să faci atunci când vrei să retragi bani din contul online, cash, din agenție?

Din contul tău de joc selectează opțiunea ”RETRAGERE”

Introdu suma pe care vrei sa o retragi și agenția unde vrei să încasezi banii

depuneri si retrageri din agentii

Vei primi un mail în care ți se spune că cererea ta a fost înregistrată și ți se va furniza un ID pe care îl vei folosi doar dacă va fi nevoie să iei legătura cu departamentul de suport.

În secțiunea ”Retrageri în așteptare” poți urmări în timp real stadiul cererii tale. Atunci când apare statusul ”pregătită” poți merge în agenția selectată pentru a ridica banii.

Megi în agenție, comunică-i operatorului PIN-ul primit prin email pentru validarea retragerii și bucură-te de banii tăi!

Mențiuni importante:

– ID-ul retrageri este din 5 cifre și se folosește în comunicarea cu echipa de suport.

-PIN-ul este din 4 cifre și se folosește în agenție la retragere.

Apropo, avem o agenție în Drumul Taberei nr. 32 de unde poți face depuneri și retrageri nonstop, la orice oră din zi sau din noapte pentru ca programul tău să nu fie condițioant în niciun fel și să te poți bucura de câștigurile tale oricând îți dorești!

Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “Depuneri și retrageri din agenții

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *