Pariul lu’ Micutzu – Votează unul dintre cele 4 clipuri

Micutzu s-a apucat de puțin timp de pariuri și până acum a […]

Micutzu s-a apucat de puțin timp de pariuri și până acum a făcut ravagii cu tot ce a pariat. Însă, de data asta un eveniment i-a pus capăt seriei de câștiguri și i-a ”accidentat” partenerul de pariere.

După trei pariuri diferite și situații la fel de diverse din viața cotidiană, seria de câștiguri pentru Micutzu s-a încheiat, însă clienții Stanleybet.ro mai au un val de premii de luat.

Dacă ești curios să vezi cu ce pariu a dat-o de gard Micutzu, intră pe narecum.ro și amuză-te pe cele mai nonconformiste pariuri, apoi votează clipul care te-a amuzat cel mai tare și primești garantat premii cu care poți continua distracția.

Fie că ești parior înrăit, fie că abia dacă știi ce e aia o cotă, Pariul lu’ Micutzu este cel mai simplu și sigur pariu pe care îl poți pune, pentru că vei câștiga garantat. Dacă în primul clip l-a încurcat pe cățelul Petrică cu cursele de câini, în al doilea a crezut că ”musculosul” e vreun luptător de box, iar ”tocilarul” din ultimul clip a fost pe post de ”marcator”, în ultimul video lucrurile se complică, așa că intră și tu în super jocul organizat de cei de la Stanleybet.ro.

Acest proiect are rolul de a promova jocul echilibrat și parierea pe mize care nu afectează viața privată a jucătorilor. Micutzu nu a știut să se oprească, tu știi?

Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “Pariul lu’ Micutzu – Votează unul dintre cele 4 clipuri

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *