Recomandat

Campanie inedită la pariuri! Stanleybet și Micutzu într-un proiect în care distracția are prioritate

Micutzu a învățat pe propria piele că N-ARE CUM se poate transforma foarte ușor în ARE CUM. Urmărește-i aventura pe narecum.ro și primești un premiu garantat pe Stanleybet.ro.

Stanleybet Romania a lansat o în luna august 2019 o campanie de comunicare inedită – N-are cum! , prin care jucătorilor le este amintit, într-o manieră inedită, faptul că pariurile sportive au farmec atunci când sunt practicate exclusiv pentru distracție.

Protagonistul N-are Cum! este Micutzu, care, împreună cu Nicu Banea au realizat o serie de clipuri în care pariază pe evenimente cotidiene, cu scopul de a le reaminti romanilor ca distracția trebuie sa primeze atunci cand fac un pariu, indiferent de locul si obiectul pariului.

Mai mult, pentru ca toată lumea să se distreze, toate pariurile sunt câștigătoare, astfel că, imediat ce decizi dacă ARE CUM sau N-ARE CUM, primești un premiu garantat pe Stanleybet.ro, după care vei putea vedea finalul clipului și deznodământul pariului.

Credeți-ne pe cuvânt, toate clipurile N-are Cum! sunt super amuzante.

Această inițiativă a Stanleybet România are scopul de a atrage atenția pariorilor că totul este bine atunci când jocul este echilibrat iar miza nu depășește câștigul. Distracția este garantată de fiecare dată dacă jocul este responsabil!

Pariurile există dintotdeuna, însă secretul pentru a te bucura de ele așa cum trebuie este să le practici atât timp cât în urma lor rămân doar lucruri pozitive. Nimic nu se compară cu adrenalina jocului sau cu bucuria câștigului, însă cel mai bine este atunci când pariurile îți aduc doar beneficii și nu pierzi nimic de pe urma lor.

Joacă responsabil și bucură-te de experiență, câștigul e bonus! Ți-o spune și Micutzu.
Tweet 20
fb-share-icon20

Nu exista comentarii pentru “Campanie inedită la pariuri! Stanleybet și Micutzu într-un proiect în care distracția are prioritate

Adauga un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *