DESPRE NOI

STANLEYBET ROMANIA

Suntem o companie cu traditie pe piata de gambling din Romania si asta pentru ca am avut un parcurs continuu inca din anul 2004. In urma cu 14 ani eram pionierii caselor de pariuri sportive si taiam panglica primei locatii din Bucuresti, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 14.

In tot acest timp, am tinut cont de nevoile voastre de pariere si ne-am imbunatatit oferta si serviciile an de an, iar astazi am ajuns sa numaram peste 320 de agentii si peste 1200 de angajati care gandesc, lucreaza si actioneaza in linie cu asteptarile voastre. In plus, business-ul Stanleybet este condus de o echipa executiva care a dezvoltat afaceri de succes atat in domeniul pariurilor cat si al cazinourilor.

Sustinem ideea de a oferi constant servicii inovatoare in domeniul pariurilor sportive si al jocurilor de noroc intr-o maniera responsabila si transparenta, cu respectarea reglementarilor specifice domeniului de activitate. Ne angajam sa ne protejam clientii, garantand totodata dreptul acestora de a alege cele mai inovatoare si antrenante produse de pe piata pariurilor jocurilor de noroc din Romania.

STANLEYBET.RO

Sunteti importanti pentru noi si fiecare sugestie a fost luata in considerare. In 2015 am decis ca este momentul sa fim prezenti inclusiv online, astfel incat voi sa va bucurati de toate serviciile noastre fie ca sunteti la munca, in trafic, acasa, in vacanta sau in oras cu prietenii. Am fost din nou printre primii operatori licentiati de catre Oficiul National al Jocurilor de Noroc pentru exploatarea si organizarea jocurilor online.

In 2018 am lucrat cu cei mai buni furnizori de servicii pentru ca noul Stanleybet.ro sa se ridice cu desavarsire la asteptarile voastre.

Strategia noastra de business se bazeaza pe trei piloni principali, care de-a lungul timpului si-au demonstrat eficienta:

  • Client

  • Dorinta continua de a inova

  • Serviciile de inalta calitate.

VIZIUNEA NOASTRA

Credem in tine si in ceea ce iti doresti de la noi, motiv pentru care te vom pune mereu in centrul tuturor actiunilor noastre!

MISIUNEA NOASTRA

Dezvoltam si cercetam continuu pentru ca experienta ta de pariere sa fie mereu la cele mai inalte standarde!Brandul Stanleybet este in prezent unul din cele mai consacrate, cunoscute si de incredere brand-uri de pariuri din Romania.Limba