Home

Rezultate Live

Rezultate

Oferta

Milionar

Biletul Saptamanii

Supergol

Pariuri Speciale

Ghid Pariere

Meniu

Ai jucat

Verifica-ti biletul acum!

Cod bilet

Cod castigator

banner v-sports

Noua dimensiune

a pariurilorAgentii nou deschise

Ploiesti
Str.Aleea Chimiei, nr.11, bloc 59C
Cernavoda
Str.Dacia, nr.56
Giurgiu
Str.Bucuresti, bloc 28/853, ap.6, Magazin 3 Industrial
Craiova
Cartier Sarari Siloz, bloc M51-M52
Tirgoviste
Str.Gen.I.E.Florescu, bloc C 1-A, ap.1/2
Sector 6
Str. Chilia Veche, nr.2
Braila
Ansamblul Radu Negru, Str.Sebesului, nr.3, bloc J, scara 4
Iasi
Str. Ignat, Nr.15
Drobeta Turnu-Severin
Bd. Mihai Viteazu, nr 18, bl. M10
Craiova
Bd. Dacia nr 108, bl. M8

vezi toate agentiile

Noutati

STANLEYPLUS
03/12/2014
Din 3 Decembrie castigi mai mult cu oferta STANLEYPLUS

Oferta STANLEYPLUS reprezinta un grup de evenimente selectate de bookmakerii Stanleybet pentru care oferim cote speciale pentru victoria echipei favorite generand astfel cea mai mare COTA TOTALA daca toate evenimentele sunt jucate pe acelasi bilet.

Cotele speciale se pastreaza chiar si atunci cand sunt jucate mai putine evenimente pe bilet, sau sunt selectate si alte evenimente care nu fac parte din oferta STANLEYPLUS.


COTA TOTALA =  produsul tuturor cotelor pe victoria echipei favorite din oferta STANLEYPLUS.

V-Bingo
05/11/2014
De la producatorul V-Sports, Inspired Virtual Gaming – cel mai mare dezvoltator din domeniu, V-Bingo este un pariu in cota fixa pe evenimente virtuale.

De la producatorul V-Sports, Inspired Virtual Gaming – cel mai mare dezvoltator din domeniu, V-Bingo este un pariu in cota fixa pe evenimente virtuale care ruleaza la fiecare 4 minute pe un server independent, asupra caruia Stanleybet sau o alta terta persoana nu poate interveni.

 

V-Bingo impreuna cu V-Sports, produs virtual unic oferit pe piata din Romania de Stanleybet inca din 2011, duc pariurile intr-o noua dimensiune, in care jucatorii pot paria la fiecare 2 minute pe evenimente virtuale.

Evenimentele ruleaza simultan in toate agentiile Stanleybet in care acestea sunt oferite.

Cote mai mari si noi bonusuri la castig
01/09/2014
Din 1 Septembrie te asteptam in agentiile Stanleybet cu cote mai mari si o noua grila de bonusuri la castig.

Noua grila de bonusuri la castig valabila din 1 Septembrie 2014

10% - pentru 6 evenimente

15% - pentru 7 evenimente

20% - pentru 8 evenimente

25% - pentru 9 evenimente

30% - pentru 10 evenimente

35% - pentru 11-12 evenimente

40% - pentru 13-14 eventimente

50% - pentru 15 evenimente

60% - pentru 16+ evenimente

CONDŢII DE ACORDARE: 

Cota minima aferenta fiecarui eveniment trebuie să fie de cel putin 1,20;

Valoarea maxima a bonusului acordat este de 50,000 lei cu exceptia pariurilor Supergol, la care valoarea maxima este de 100,000 lei.

SUCCESUL STANLEYBET: 10 ANI DE PROFESIONALISM PE PIATA DE PARIURI DIN ROMANIA
07/01/2014
Anul 2014 marcheaza 10 ani de prezenta a Grupului Britanic Stanleybet in Romania.

Activitatea din Romania a inceput in 2004, cand piata locala a pariurilor era inca la inceput. Stanleybet a adus in Romania experienta britanica, oferind o gama variata de pariuri sportive şi nonsportive, menite sa multumeasca pana şi cele mai exigente preferinte. Pariorii au apreciat atentia speciala acordata lor, iar succesul a venit in scurt timp.

Stanleybet a pus pe primul loc cerintele şi interesele clientilor sai, iar acest lucru este reflectat de standardele inalte adoptate pentru protectia jucatorilor, de produsele inovatoare si de tehnologia dezvoltata. Au fost constant introduse noi tipuri de pariuri pentru a raspunde apetitului romanilor, iar oferta fotbalistica, sportul cel mai popular printre romani, cuprinde acum peste 160 de campionate de fotbal, din peste 60 de tari. Paleta produselor Stanleybet s-a imbogatit semnificativ de-a lungul timpului. Pariurile pe numerele extrase la loteriile internationale, precum si cele pe concursurile muzicale, de frumusete, de film si chiar pe evenimentele mondene, au deschis usile agentiilor de pariuri publicului larg pentru prima data in Romania. Introducerea pariurilor virtuale, oferite in exclusivitate de Stanleybet in Romania, precum si a produsului Live Betting, cel mai performant sistem de pariuri live prezent pe piata romana, a fost doar o confirmare a interesului acordat de Grupul Britanic pietei din Romania. Jucatorii romani pot astfel sa-şi satisfaca pasiunea pentru sport si nu numai, bucurandu-se de experienta bookmakeri-lor britanici.

Succesul Stanleybet in Romania este insa o istorie scrisa de oameni. “In 2004, cand am inceput activitatea, echipa era formata din aproximativ 20 de oameni entuziasti, dar in prezent sunt peste 1100 de profesionisti care lucreaza la Stanleybet.”, declara Liviu Popovici, Director General al filialei din Romania a Grupului Britanic. Stanleybet a deschis prima agentie in Bucuresti, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, pe 7 ianuarie 2004. De-a lungul anilor, compania s-a extins la nivel national in mod constant, ajungand in prezent la 348 de agentii. “Am angajat cei mai talentati oameni din Romania pentru a ne dezvolta atat in domeniul pariurilor, cat si in alte domenii suport, precum marketing, relatii clienti, IT si nu numai, iar Stanleybet a devenit o companie de succes şi datorita eforturilor depuse de echipa din Romania.”

Implicarea Stanleybet in Romania s-a concretizat in mai multe planuri, precum deschiderea in 2012 in Bucuresti, a primului centru international de suport clienti din intreaga Europa. Proiectul a generat crearea de noi locuri de munca pentru tinerii romani. Pe plan social, Stanleybet a dezvoltat o politica activa pentru sustinerea organizatiilor de profil, precum Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia Internationala a Femeilor si Crucea Rosie. Un interes aparte a fost acordat sustinerii sportului romanesc, de la competitiile sportive organizate de asociatiile studentesti pana la cele organizate de federatiile sportive nationale.

Stanleybet a participat activ la formarea pietei de pariuri din Romania nu numai prin diversificarea paletei de pariuri ci si prin contributia esentiala pe partea legislativa unde, din dorinta realizarii unei piete competitive, corect reglementate, a pus bazele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri - Romanian Bookmakers. Stanleybet este de asemenea, inca din 2005, un membru activ al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR).

“Sunt inca multe provocari carora trebuie sa le facem fata dar, ca intotdeauna, angajamentul nostru fata de Romania si determinarea noastra de a reusi raman la fel de puternice. Vom continua sa investim in afacerea si oamenii nostri, sa oferim cel mai bun serviciu de pariuri clientilor nostri creand astfel oportunitati pentru locuri de munca atat angajatilor actuali cat si noilor intrati in echipa Stanleybet. Privim cu mare incredere la urmatorii 10 ani de Stanleybet in Romania.”  declara John Whittaker.

Stanleybet este pricipalul grup transfrontalier de pariuri in Europa, activand cu peste 2,000 de agentii si un numar de peste 3,000 de angajati in 7 state europene (Belgia, Croatia, Cipru, Danemarca, Germania, Italia si Romania).

 

Se cunosc cele 32 de echipe calificate la Cupa Mondiala.
20/11/2013
Vezi cum vor arata urnele la tragerea la sorti

Tragerea la sorti va avea loc pe 6 decembrie, de la ora 18:00, la Costa do Sauipe (totul se va face in functie de clasamentul FIFA).

Urna 1 (capii de serie)
Brazilia
Argentina
Columbia
Uruguay*
Spania
Germania
Belgia
Elvetia

Urna 2 (Asia, Oceania si America Centrala si de Nord)
Japonia
Australia
Iran
Coreea de Sud
SUA
Costa Rica
Honduras
Mexic

Urna 3 (America de Sud si Africa + cea mai slab clasata echipa din zona Europa, potrivit clasamentului FIFA)
Chile
Ecuador
Ghana
Camerun
Coasta de Fildes
Nigeria
Algeria
Franta

Urna 4 (Europa)
Olanda
Italia
Bosnia
Anglia
Croatia
Grecia
Portugalia
Rusia.

*Mai este de disputat intalnirea retur din barajul intercontinentale dintre Uruguay si Iordania (in tur 5-0).

Stanley Magazine Revine
30/07/2013
Gratuit impreuna cu Gazeta Sporturilor | Doar in agentiile Stanleybet

Stim ca ati asteptat cu nerabdare un nou numar al revistei Stanley Magazine.
 
Tocmai de aceea, ne face o mare placere sa va anuntam ca, incepand de astazi, Stanley Magazine revine cu un format nou! Odata cu reinceperea campionatelor importante de fotbal, revista va asteapta in toate agentiile Stanleybet din tara pentru a va oferi cele mai fierbinti informatii despre pariurile saptamanii.
 
Iar asta nu este tot! Stanley Magazine se distribuie GRATUIT, impreuna cu Gazeta Sporturilor. Va invitam sa ne cititi!

IRB NATIONS CUP
08/06/2013
Pentru al doilea an consecutiv Stanleybet este sponsorul celui mai mare Turneu de Rugby International organizat in Romania, IRB NATIONS CUP.

Pentru al doilea an consecutiv Stanleybet este sponsorul celui mai mare Turneu de Rugby International organizat in Romania, IRB NATIONS CUP.

Comunicat Public
18/05/2013
In urma articolului publicat pe site-ul www.pariori.ro in data de 17 Mai 2013 cu titlul “Suspect Steaua - Viitorul, blocat la pariurile online, dar liber la agenţiile din România”, precizam ...

In urma articolului publicat pe site-ul www.pariori.ro in data de 17 Mai 2013 cu titlul “Suspect Steaua - Viitorul, blocat la pariurile online, dar liber la agenţiile din România”, dorim sa precizam ca Stanleybet NU a “blocat” pariurile pe meciul Steaua - Viitorul, meci din cadrul etapei 32 a Ligii, programat pentru data de 19 Mai 2013 orele 20.30.

Clientii Stanleybet au posibilitatea de a paria pe acest eveniment atat inainte de fluierul de start cat si pe toata durata meciului prin intermediul pariurilor live*. Tipurile de pariu si cotele oferite pentru acest meci sunt disponibile pe www.stanleybet.ro precum si in toate agentiile Stanleybet.

 
Pentru mai multe amanunte, va rugam sa va adresati biroului nostru de relatii publice:
Telefon: +40 213 00 10 00
Fax: +40 37 230 00 08
E-mail: suport@stanleybet.ro


_____________________________________________________________________
* Pariurile live sunt acele pariuri care sunt acceptate in perioada de desfasurare efectiva a evenimentului. Ele se mai numesc 'in-running bets', 'live betting', sau 'in-play betting'.

A castigat 22.000 de lei in cinci minute la Stanleybet
04/04/2013
Bilet pe curse virtuale cu un castig cat se poate de real
 

                Un bucurestean a ales sa mizeze in lumea virtuala a pariurilor oferita de Stanleybet si a dat lovitura. Acesta a mizat 50 de lei pe un bilet V-Sports si a castigat 21.828 lei. 

                Inspiratul parior a pus pe bilet cinci alergatori din cursele viteza V-Sports si a indicat ca acestia vor termina pe unul din primele trei locuri (indiferent de ordine) in evenimentul respectiv.

                V-Sports este un produs revolutionar, adus in Romania exclusiv de Stanleybet, prin care pariorii pot miza la fiecare 5 minute pe meciuri si curse generate de un server absolut independent, asupra caruia nu poate interveni nici Stanleybet, nicio alta terta persoana. V-Sports este realizat de liderul mondial în produse de joc virtual, Inspired Virtual Gaming si este disponibil în peste 310 agentii Stanleybet din Romania.

                Pasionatii de V-sports au la dispoziție curse de caini, curse viteza, Speedway, fotbal virtual si curse de cai, fiecare categorie oferind mai multe posibilitati de pariere.

                Aceste evenimente devin din ce in ce mai populare si in Romania. Se desfasoara foarte des si inspira adesea in randul pariorilor aceleasi emotii ca si in cazul evenimentelor Live.

Pariuri Speciale | Calificari Cupa Mondiala
20/03/2013
Va propunem trei pariuri speciale ce privesc sansele de calificare ale “tricolorilor”, stabilitatea scaunului selectionerului Victor Piturca si duelul din atacul Romaniei.

Nationala Romaniei se afla in fata unei “duble” extrem de importante cu Ungaria si Olanda, meciuri ce pot deveni decisive pentru pozitia tricolorilor in clasamentul final al Grupei D din preliminariile World Cup 2014. Astfel asa cum v-am obisnuit Stanleybet vine in intampinarea solicitarilor clientilor si propune trei pariuri speciale ce privesc sansele de calificare ale “tricolorilor”, stabilitatea scaunului selectionerului Victor Piturca si duelul din atacul Romaniei.
Afla aici mai multe detalii http://www.stanleybet.ro/pariuri_speciale.php

 
Contactati-ne    Tel: 0213001000    Fax: 0372300008

Membri ai

Stanleybet BookMarkers Stanleybet Ugir Stanleybet ESSA

Right Betting SRL

Bucuresti, sector 6
BD Vasile Milea 2P
Nr. Reg. Com.: J40/7498/2010
CIF: 27255308
Capital Social: 1.000.000 lei